Werkmaatschappijen

Werk maatschappijen

Werkmaatschappijen

BIA

Breda International Airport N.V.

Breda International Airport is een levendige locatie met verschillende activiteiten. Een plek om uzelf met het hele gezin een dagdeel te vermaken. Voor fietsers is het vliegveld ook een prima vertrekpunt om de regio te verkennen. De ruime parkeervoorzieningen bieden direct toegang tot de provinciale fietsenknooppuntenroute. Onze facilitaire voorzieningen staan voor u ter beschikking.

Breda Airparc B.V.

Breda Airparc is onderdeel van Breda International Airport en bedient de zakelijke gebruikers van het vliegveld. Een eigen omgeving en kwalitatief hoogwaardige voorzieningen voor zakelijke luchtvaart en andere luchtvaartgebonden bedrijvigheid, dat is het doel van Breda Airparc. Breda Airparc voorziet in hoogwaardige kantoorruimten met bijbehorende hangaars.

AEC Skyline B.V.

AEC Skyline is een jong en dynamisch luchtvaartonderhouds- en exploitatiebedrijf. Opererend vanuit thuisbasis Groningen Airport Eelde ondersteunen wij de Nederlandse defensie met diverse hoogwaardige vliegtuigen tijdens oefeningen in binnen- en buitenland. De taakstelling bestaat uit het leveren van Close Air Support, radar jamming en simulatie, target towing, radar tracking profiles en het vervullen van de agressor rol.

AEC Medicals B.V.

AEC Medicals is een gecertificeerd centrum dat alle vliegmedische keuringen mag verrichten voor de EASA (klasse 1 (CPL/ ATPL) en 2 (PPL)), FAA (class 1,2 en 3), Transport Canada en Zuid Afrika. Losse EASA LAPL keuringen worden niet door ons keuringscentrum uitgevoerd. Natuurlijk kunt u wel voor een PPL-keuring bij ons terecht, welke tevens ook voor LAPL geldig is.

Southern Cross International B.V.

Southern Cross International is een dienstverlener in “ferry flight services”, (her) leverings vluchten als onderdeel van een lease-overeenkomst, (experimentele) test vluchten, special mission operations, luchtvaarttraining, consultancy en ondersteuning bij vluchtoperaties. Onze klanten zijn onder andere luchtvaartmaatschappijen, financiële instellingen, leasemaatschappijen en onderhoudsorganisaties die een herpositioneringsvlucht of een functionele controlevlucht van hun vliegtuig nodig hebben.

Southern Cross Aviation Inc.

Southern Cross Aviation Inc. geniet een welverdiende reputatie als toonaangevende leverancier van “ferry flight services” over een breed scala van diverse soorten vliegtuigen. Onze 35 jaar aan betrouwbare technische expertise en wereldwijde ervaring, is waarom toonaangevende luchtvaartmaatschappijen en vliegtuigbouwers kiezen voor Southern Cross Aviation Inc. voor meer dan 150 leveringen/ ferry flights per jaar.

PBSim B.V.

PBSim bouwt onderdelen en instrumenten voor vluchtsimulatoren. Haar technische afdeling heeft meer dan 25 jaar ervaring in dit specifieke vakgebied. Ook ontwikkelt zij, in samenwerking met haar partners, hard- en software oplossingen.

Hassing B.V.

Strategische partner

Hassing Uniformpettenfabriek is sinds 1894 gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van hoofdbedekkingen. Voorheen in Amersfoort en sinds 2007 in Nijkerk. Met passie voor het vak ontwikkelen wij in huis alle mogelijke ontwerpen voor de verschillende Europese overheidsdiensten en voor de civiele markt. Ons atelier is uitgerust met vele specialistische machines om alle mogelijke bewerkingen uit te kunnen voeren.