Over Forum Group

Over Forum Group

Forum Group B.V. is opgericht in 2005 als vastgoed investering fonds voor maatschappelijk vastgoed en exploitatie gebonden vastgoed. Succesvol met verschillende projecten in binnen en buitenland, heeft de onderneming een uniek internationaal netwerk opgebouwd. Na de verwerving van Breda International Airport (voorheen vliegveld Seppe) in 2008, is er intensief geïnvesteerd in luchtvaartondernemingen. Forum Group B.V. heeft hierdoor bij haar 10-jarig bestaan haar voorgaande naam Forum Real Estate achter zich gelaten.

Investeringscriteria

Bedrijfsovername
Forum Group B.V. is altijd op zoek naar ondernemingen, welke in de diepte of breedte ons bestaande groepsportfolio kunnen aanvullen en cross-selling mogelijkheden bieden. Tevens dient in de onderneming een “Management Buy Out” kandidaat aanwezig te zijn, welke zijn sporen in de branche en onderneming heeft verdiend. Als laatste is uiteraard een goed financieel trackrecord en goede prognose een must.

Het starten van een joint venture
Voor een buitenlandse corporate kan het opportuun zijn om een joint venture te beginnen met Forum Group B.V. Hiermee verkrijgt zij een groot lokaal netwerk, alsmede een kosten efficiënte bedrijfsstructuur van een zeer hoog niveau. Ultimo verkrijgt men in Forum Group B.V. een ervaren partner met dezelfde financiële doelen, waarmee elke fase van projectontwikkeling wordt doorlopen van strategische planning tot productie of operatie.

Thans is Forum Group B.V. een strategische investering vehicle waarbij met een actieve- en ondersteunende rol in haar werkmaatschappijen. Hiermee behoudt de werkmaatschappij enerzijds haar identiteit en dynamiek en anderzijds verkrijgt zij groei en investeringsmogelijkheden in de corebusiness, corporate ondersteuning en behalen we als Forum Group de nodige synergie.

Meerwaarde

Forum Group B.V. is de luchtvaart partner voor de overheid, defensie en corporates. In deze veeleisende niche is Forum Group B.V. in staat om in uw vraagstukken risicodragend te participeren. De combinatie van uitstekende kennis van Corperate Finance met uitgebreide ondernemingservaring in de luchtvaart, 150 jaar vliegervaring en over de 100.000 vlieguren op airliners, gevechtvliegtuigen-en helikopters maakt Forum Group B.V. een geschikte partner voor menig klant.

De volgende disciplines behoren tot ons expertisevlak:

  • Airport Management & Development
  • Pilot Training & Selection
  • Ferry Flying & Test Flying
  • Airborne Serveillance & Simulation
  • Fast Air Support & EW

Ons team

Stef Have

CEO Forum Group B.V.

Pieter Cobelens

Chairman - Advisory Board
Forum Group B.V.

Gen. Maj. (b.d.) MIVD

Jill Koster

Finance

Natascha de Waard - de Jongh

Secretary

Natascha de Waard - de Jongh

Secretary

Patrick de Jong

Business Unit Manager
Critical Data Solutions - AEC Skyline

Jasper Raaijmakers

Deputy Accountable Manager
ISR & Fast Air Support - AEC Skyline

Bart Smael

Deputy Accountable Manager
Southern Cross International B.V.

Gary Wells

Director / Partner
Southern Cross Aviation Inc.

Gary Wells

Director / Partner
Southern Cross Aviation Inc.

Jan Voeten

Director
Breda International Airport N.V.

Martin Schoonderbeek

Director / Partner
PBSim B.V.

Vacatures

Op zoek naar een baan bij Forum Group? Bezoek Topgun voor alle openstaande vacatures.